10 maj Surte kyrka

I sista minuten bestämde jag mig för att klä mig i linne och korta byxor inför löprundan med Stickan.
Det var tur för det blev 21 grader under dagen. Det var bra att jag tog med mig vatten. Stickan, min nya kommunanställde ledsagare, hade planerat en rutt till Surte Kyrka på cykel- och gångvägar.
Via Gamlestan tog vi oss ut på 45:an. Vi sprang som jag planerat för, 15 min löpning och 1 min gång. Jag åt en bananbit var 5 km. Vi stannade vid Surte kyrka där en kvinna som vi mötte tog ett foto av oss båda.
Det kändes sedan skönt att börja återvända hem igen. Nu blev det varmare, motvind och vattenbrist. Hos Trafikskolan i Agnesberg fyllde vi på våra vattenpåsar vilket ökade vikten vi bar på. Jag tyckte det funkade ok, till 21 km, sedan var pannbenet i dålig form. Vi gick en del vid Gamlestaden, över vägar och trafikarbeten. Men de sista kilometrarna sprang vi och avslutade med att promenera i mål.   

foto:  Stickan och jag framför kyrkporten, Surte kyrka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *