7 juni Lyktstolpintervall

Idag blev det ett besök hos en astmasköterska. Jag ska göra ett test efter ansträngning då det inte gjorde någon skillnad när jag ökade inhalatordosen åtta gånger. 

Jag och Stickan tog en löptur i Skatås. Vi sprang till Solvikingstenen och sedan intervall, 6 stolpar snabbt och 3 stolpar gång. Detta upprepade vi 10 gånger och sedan jogg/gång ett par kilometer vidare på Åttan. Vi höll ett skönt 7,5 tempo hem. Stickan pushade på för att vi skulle hålla ett jämnt tempo hela intervallet igenom och i uppförsbackarna.
Jag räknar sekunder och Stickan berättar om hur många stolpar vi springer förbi. Bra att ha med sig vatten i ryggan. Det var varmt i solen men allteftersom svalnade det av och det blev färre stressade cyklister. Som vanligt är det härligt att springa ute och faktiskt var även intervallerna härliga. Jag gick en liten stund efter intervallerna men sedan fick jag den speciella känslan att det är lika bra att springa på, det ger inte mer energi att gå. Det blev totalt 12 km, trots värmen och den extra tyngden av vatten i ryggsäcken.

Imorgon blir vilodag med Westpride och Female 8 ölträff. 

Foto: Westpride med F!där jag står i tältet med våra info prylar     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *