26 maj Muskelmassemätning och PT

Idag var det dag för en timmes personlig träning med Jonatan. Vi gick igenom resultatet från vågen som mäter kroppsfett, muskelmassa, vätskebalans mm. Bra att kunna  göra om testet om ett par månader och se om jag har byggt lite mer muskler. Nu har jag börjat äta mer så förhoppningsvis förbränner jag inte mina muskler…

Jag tar ”timeout” med bokade tider för träning för att prioritera att åka till och vara i Lysekil. Då har jag chans till att ta långa promenader alternativt löppass när någon kan.
Annars blir det till att utnyttja sommarkortet på gymmet. Och så passar jag på att springa med Stickan när jag är i stan.
Vi pratar också en del om löparglädje och när jag känner det. Jag kan ju ta i hur mycket som helst när vi ska upp för värsta backen med cykeln i Lysekil och då är jag andfådd och har ont i benen men ger mig katten på att vi ska upp för backen och inte stanna och leda cykeln. Den energin har jag inte i löpningen. Uppvärmning är inte heller min bästa gren.

Foto på när Viktor och jag värmer upp innan Mjörnmilen    

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *