20 maj Mjörnmilen med Victor

En varm dag med fläktande vindar och mycket pollen. Mjörnmilen bjöd på fin löpning på asfalt med ett par ”berg” enligt info längs vägen. Själva banan var väldigt platt och fin. Vi möttes av musik och glada funktionärer längs med hela banan. I en tunnel med kalla väggar som i ett bergrum, gick vi några meter och för att svalka av oss lite.
Det fanns en vätskestation längs vägen och ett par barn som gav oss vatten att hälla över oss. Viktor peppade hela vägen för att ge mig positiva tankar men jag kan inte lura mig själv. Det är tungt. Men kraften finns i benen.

Det var i alla fall fint att komma i mål och jag är trots allt glad över tiden och tempot.

Jag cyklade en tandemtur på lördag eftermiddagen vilket var bra för jag har inte känt något alls i kroppen efter löploppet.

Foto:  Viktor och jag precis stretchar lite före loppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *