11 april Intervaller både förmiddag och eftermiddag

Jag ville testa att köra intervall på bandet i högt tempo.
Jag trycker hellre flera gånger på en knapp än flera olika för det är svårare att hitta.  Så för att hitta en hastighet snabbt tryckte jag  111 vilket blir 11,1 km/h  och förra gången sprang jag i 11,2 km/h.
Nu slog jag till med 122 vilket blir 12,2 km/h och det var så snabbt så benen hann inte med.  Kämpade på i 4 x  3 och sedan 4 min på 11,5 km/h i mitten av passet, när jag började springa på kanten av löpbandet.
Jag får nog höja i mindre steg oavsett knapparnas siffra.

På kvällen kom Martin tillbaka efter lite pappledighet till Tisdagsklubben och vi körde intervall och styrka omväxlande.
Jag segade för kroppen kändes trött i musklerna, särskilt i backintervallen.

Intervallen växlade mellan 30s, 45s, 30s och ett 20s intervall mest i backe.  Styrkan var i 45 s vila och byte 15s. Småjogg tillbaka och det kännas alltid skönt efteråt!

Foto från  Martin insta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *