13 mars Skidtur i snöstorm

Snö storm tycks vara mitt nya favoritväder för träning.
I Sälen har det snöat och blåst helaa  dagen. Trots det gav vi oss ut i spåren vid Hundfjället. Jag hade önskat mig en platt myr att åka skidor på, men jag kunde lika gärna ha åkt utförs eller i alla fall uppför utan lift, så backigt var det.
Så småningom började det likna lite skidåkning med många igensnöade spår. Vi fikade i en värmestuga och körde sedan några km till. Tyvärr fick Äppelklockan nog av  kylan och meddelade att vi hade åkt 7 km efter 45 min.
Gott med bastu och middag efter skidturen!

Foto från Spåren  och snöyran Tommy och Marie och jag     

Marie, Denise och Tommy i full skidutrustning i ett snöigt landskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *