15 april Det stora testet

Så var det dags att testa att springa i 4 timmar och helst 3 mil med enbart korta stopp, vid 7,14 och 21 km.
Vi sprang åttan och runt Lilla Delsjön två varv och sedan bort till Konstnärsstugan och tillbaks till stugan. Då var jag mycket trött men bestämde mig för att i alla fall klara 25 km. Det tog 4 timmar.

I MIS stugan åt vi  smörgåstårta, perfekt innan bastun för den trötta kroppen. Positivt att konstatera att axlarna gjorde lika ont som på bandet, så jag får hålla koll på att de inte är spända under löpningen. Bananen fungerade också bra som energi, vilket var toppen. Har köpt energigelépåsar, men banan känns bättre.

Så  jag nådde ett av  målen, att springa i 4 timmar.

Men 3 mil gick inte att få till idag,  Det blev 4 km längra än 21 km på 3 timmar, som är det jag sprang GBG varvet på.
Det blir att träna mer styrka och köra fler långpass. Nu blir det en lugn vecka inför Kungsbackaloppet som är en halvmara.

Foto på Anette och mig utanför stugan i vårsolen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *