17 januari Löpträning med PT

Idag har jag träffat Jonathan på Hela Hälsan. Han erbjöd ett PT pass utan  kostnad så jag tog med mina frågor och funderingar på träning och löpning till honom. Vi pratade lite innan vi startade löpbandet. Sedan testade jag att springa  genom att hålla med en hand i taget och Jonathan kommenterade hur det såg ut. Jag testade olika vinklar med den fria armen och olika ställen att hålla med den andra och hur hårt.
Jag får känslan att jag springer snett med det är inget som syns. Sedan fick jag köra intervall 3 x 3 min med nästan lika lång vila emellan. Jonathan ändrade farten ett par gånger utan att säga något. När han sa att han höjde farten blev jag mer spänd. Eftersom höften krånglat lite under löpningen ute, gjorde vi några nya övningar på mattan som jag ska köra ett par gånger i veckan. Måste också förmå mig att styrketräna på gymmet.

 Jag bokade in flera tider för uppföljning av det jag testat  idag. Imorgon blir det vilodag och hoppas det ger mer styrka på löpning i övermorgon.

Efter passet gick jag hem och duschade och åkte sedan till ett möte med Västtrafik för att ge input på hur en resa fungerar för oss med synnedsättning.

Foto på hus vid Gullbergsstrand där mötet med Västtrafik hölls.

Kontorsbyggnad med betonggrund och plåt. Ett naket träd med kala grenar står framför byggnaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *