18 april Tisdagsklubben med Emma

Emma körde ett tufft pass idag! Jag fick kämpa med intervallerna och orkade inte köra höga knän på stället mellan intervallerna. Jag och Anette planerade lite inför lördagens halvmara som jag trots allt ser fram emot. Alltid lika optimistisk. Anette gick igenom banan så jag har en hint om vad som väntar.

Jag behöver ha bananbitar med mig och Anette offrar sig och tar med sig en påse med bananer så slipper jag feppla med dragkedjor och ta av och på mig en ryggsäck för det tar allt längre tid för varje stopp att få till det.

Det är klart nu att kommunen ska anställa Stickan så att jag kan få guidning under fler långlöpningspass.

Jag tänker tillbaks till Sicilien och Taormina när solen och värmen börja komma fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *