19 mars Bättre tid än jag trodde

Ett av mina pass som jag kör på löpbandet är 5 km x 2. Jag har sprungit det på en hastighet på 8 men idag bestämde jag mig för 8,5. Trots detta och jag tyckte benen bara rusade låg jag på vanliga tempo 8-8,5. Dessutom stängde bandet av sig vid 4 km. Så har det varit förr. Har tänkt att då går jag väl tills bandet stoppar. Men vid andra 5 km kom Jonatan , min löp-pt, och kollade på statistiken på löpbandet. Där stod 7 i tempo och 8,5 i hastighet och 500 m kvar till 5 km och sedan lite gång. Så när jag ändrat i statistiken jag får från appen ISmoothrun, så stämmer tempo, hastighet och antal km. Kände mig nöjd med resultatet och att jag tog mig igenom trots  att jag var helt slut  efter de 3 km i del 1. Det andra 5 km är lättare varje gång.

Alltid skönt att springa efter ett möte som idag med Fi regionalt.

Bild på Fi loggan F med !        

FI-logga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *