19 november Stadsvandring med Norges Blindeforbund Östfold

Vid gårdagens stadsvandring med Norsges Blindeforbund, Ostfold, fick vi inspiration för nya lopp. Organisationen Achilles int. ger möjlighet till att anmäla sig och få plats på New York Marathon. Så nu finns en pirrande känsla av att anta utmaning som jag bävar för. Men drömma kan jag ju i alla fall. Och Träna! Så jag hoppae upp på löpbandet och valde knapp 9  som ska vara ca 6,5 i tempo. Men det blev snarare 7,5-8 på detta bandet. Oavsett så körde jag på så i en mil med 18 min jogg och 2 min gång. Sedan lite långsammare och med  tätare gångpass vid varje km. 2 tim och drygt 14 minuter . Väldigt trött vid 5 km. Men fast besluten att springa på med mål jag bestämt mig för. Vid 1  mil värkte kroppen fötterna blev allt tyngre men andningen fungerade fint så det var bara att fortsätta på knapp 8 och mot 2 tim. Men jag blir trött i axlarna och saknar att kunna röra armarna.

Bild logga norges blindeforbund

     

Östfold, Norges Blindeforbund Synshemmedes organisatsjon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *