2 januari 2023 Årets första pass

Jag räknar inte yoga passet hemma igår som träning. Jag tog det lugnt efter nyårsfesten dagen före!

Passade på att summera mina löppass som jag gjort under året, i en excelfil, så det går snabbt att jämföra statistiken mellan de olika passen. På löpbandet vet jag ungefär och det varierar lite för mycket.
Det är svårt att tänka sig att jag hade 7 min/km i tempo på 21 km innan Göteborgsvarvet.

Anette och jag har pratat om olika tekniker som jag läst om. Jag  sprang många och långa löppass på löpbandet våren 2021.
Det ska jag ta upp igen och satsa på ett lägre tempo och längre sträckor …med lite backar!
Linnea ledde dagens spinning på gymmet så det blev ett annorlunda pass. Många tunga backar och snabba tempon i refrängen. Blir som intervall, och det gillar jag. Då får jag energi från musiken snabbt/lätt/ tungt/långsamt som det passar!

Fotot är från festen på Tommy och mig som skrattar in det nya året!     

Denise med ett champagneglas i handen och en marinblå spetsklänning och Tommy i en randig skjorta i matchande vitt och marinblått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *