20 februari Träning x 3

Idag bytte vi den tröja som jag gav Tommy i alla hjärtans dagspresent från Tommy Hillfiger till en vit tröja med dragkedja. Sedan lämnade jag in några av mina träningskläder och västar för tryck med logga och texten ”Guide”.

Det var öppet hus på mitt gym så jag mer eller mindre tvingade Tommy att gå med över till gymmet och köra benmaskinerna.  Jag körde mitt styrkepass, ett löparintervall 3 intervaller i hastighet 11. Jag fick ta fram järnviljan. Avslutade med 30 min spinning där jag kunde köra på i max tempo så det flimrade framför ögonen på mig. Helt slut men nöjd med ett par trevliga varierade timmar på gymmet!

Foto på gula tulpaner från Tommy på alla hjärtans dag.

       

Skimrande ljusgula utslagna tulpaner i en mörk rak vas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *