22 juli Apptest och utflykt till en fyr

Tog en lång dag på gymmet. 
Startade med ett intervallpass som Martin har spelat in som en distanstjänst. Blev irriterad över att jag inte nådde upp till mer än zon 3 så tog i lite mer och höjde hastigheten hela tiden. Så mot slutet kom jag äntligen in i zon 5. Testade att använda runkeeper för att enbart ha aktuellt tempo så jag vet hur snabbt jag springer och min aktuella puls. Men tappade snabbt värmen efter löppasset så tog en sväng i styrketräningsrummet och körde mina maskiner.
Jag planerade in en vilodag på lördagen efter att ha sett damernas fotbollsmatch i EM och en ribbåtstur till Vinga.

 Foto på Vinga fyr        

      

En gråmulen dag. Vinga fyr står som högsta byggnad mellan två andra byggnader. Ett mer traditionellt hus och en triangelformad röd byggnad som kan vara ett sjömärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *