25 december En vecka kvar på 2022

Andra dagen på snigelutmaningen som innebär minst 5 km rörelse per dag. En promenad på 2 km och lite zonfångande blev perfekt.
Sedan sprang jag 5 km på löpbandet.
Jag bestämde mig för att springa minst 2 km i sträck i 9km/h. Första kilometern på 8 km/h. 
Sedan faktiskt 3 km i sträck . Min enda chans är att sätta upp mål, för jag skulle lätt kunna hoppa av löpbandet efter en kilometer. Men med lite pepp så tar jag en kilometer i taget. Sista kilometern i 7 km/h och då kändes det tungt. Det var knappt jag orkade röra benen men efter ett par minuter lossnade det och blev lite lättsamt igen. Min plan är att öka de kilometrarna som jag springer i 9 km/h. Jag försökte sätta upp hastigheten till 12 km/h men kunde inte få fram tempot på pulsklockan. Efter 3 min. visade den fortfarande 8,30 km per minut. Men det gick snabbt,  tio tryck på farthöjningen borde gett 10 km/h.   

Här softar jag i favo fotöljen   

Denise sitter leende i en stor svart fåtölj i ett vardagsrum och en stor julstjärna lyser i fönstret och en palm är placerad i hörnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *