29 december Långpass på löpbandet

Bestände mig för att vara nöjd med att försöka springa så långt som möjligt oavsett tempo. Bägge favolöpbanden var sönder så jag fick ta ett  av de andra med taktil fart-och nivåändring. Så jag hittade ett  tempo på runt 7.30 km/h och sprang i 2 timmar. Jag valde en talbok som sällskap, så tiden gick hyfsat fort. Lite dipp vid 7-8 km, sedan målet med gång vid 10 km. Tog mig upp till vad jag trodde var lite lättare tempo men hamnade på ca 7.30 i alla fall och det känns som ett bekvämt tempo. Det blev 15 km med ett par pauser för att pudra näsan. Men annars flöt det på. Var faktiskt förvånad eftersom jag drack lite vin med Cecilia kvällen före och en natt på min lite för korta soffa. Ökade till och med tempot de 2 sista kilometrarna för att bli ordentligt trött.       

Foto på två teckningar från Albert och Francis, på mormor som springer i skogen,  och tar medalj. Nr 10 på tröjan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *