3 mars 3 gånger löpbandsträning

Nu startar träningen och nerräkningen inför NY Maraton!

Från beskedet den 1 mars till resan runt den 1 nov är det 8 månader.

Jag började med att värma upp i ca 15 min och sedan sprang jag Jonatans intervallpass. 4 min på hög fart 11,1 i hastighet och 3 min i låg fart. Efter 3 intervall var jag beredd att ge mig, men fullföljde. Dagens mål var att röra mig på bandet i ca 3 timmar.  Efter intervallerna sprang jag i hastighet 8, och sedan 7 i 10 min och gick 1 minut. Efter 40 min sänkte jag hastigheten och gick i 2 min. Det tog mig lite drygt en timme. Sedan tog jag 20 min randomhillprogrammet. Här växlar det automatiskt mellan låg och hög lutning, låg och hög hastighet. Det är svårt att springa snabbt i högt motlut så då håller jag i med bägge händerna för det drar bakåt så mycket.  Avslutade med en rask promenad. Sammanlagt blev det ungefär 18 km.

Bild på texten: Jag ska springa New york maraton 5 nov 2023   

Jag ska springa New York City Marathon 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *