31 augusti En ”springa av sig” dag

Idag sprang jag en stund på gymet och sedan var det politikertorg för daglig verksamhet och samtal.
Jag blir trött av alla ljud och alla människor jag ska prata med. Men min kollega har koll.

Skönt att kunna gå direkt till gymmet och ta ett pass eftersom kläderna var nedpackade i väskan jag hade med mig. Som tur var, var även Ronny som har hand om gymmet där eftersom mitt kort inte funkade. Det blev en halvtimme på löpbandet och lite backträning på slutet efter 2 min i 10 km/h. Det känns väldigt snabbt …

Här står jag och de andra i en lång rad framför en vägg under utfrågningen.

Denise i svarta kläder och en röd tröja håller en mikrofon i ena handen och ett papper och en delvis ihopfälld vit käpp i andra handen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *