4 januari Punktskriftens dag

Jag skrev mitt inlägg om punktskriftens dag kvällen före det inföll, som en förberedelse och delade sedan vår insändare om Punktskriftens dag på sociala medier.
Anette och jag hade nämligen planerat en morgonrunda med löpning. Det var snöblandat regn och vinden blåste 6 sekundmeter så vi tog milrundan för att komma in mer i skog undan för vinden. Blötsnön lade sig bara i en nedförsbacke så det var ett ok underlag med lite lera här och där. Målet var att springa så långt som möjligt utan att stanna, så  tempot var lågt, 9 min/km och några minuter lägre än i somras. Men jag var nöjd med att hålla hela milen utan att stanna. Men visst är det tungt med alla upp- och nerförsbackar. Nyttig träning!

På eftermiddagen var det släktträff på ett överfullt badhus i Kungsbacka.  Men i 50-metersbassängen var det rätt tomt så jag fick en bana för mig själv och hann några hundra meter innan det var dags att avsluta dagen.

Foto min rödorangea baddräkt på tork 

   En röd baddräkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *