5 april Slit på löpbandet

Målet för idag var att få ihop 3 mil, eller i alla fall 4 tim. Det var väldigt trögt idag och det bekräftar att jag måste vila inför ett långpass. Kanske gårdagens löpteknik begränsade mig lite/mycket.
Jag  bestämde mig för pausa efter 7 km, 15 km och efter 22,5 km.

Jag var trött redan efter 7,5 km,  vilket förvånade  mig. Jag åt banan för att få i mig energi och hade med mig Ahlgrens bilar, men det funkade inte alls, vilket ledde till ett längre stopp utanför planering vid 18  km.
Jag kämpade  mig vidare men vid 22 km fick jag gå lite för då blev jag så yr och trampade utanför kanten på löpbandet. Men sedan sprang jag  igen till 25 km. Värst är värken i  axlarna. Är lite osäker på om km på det här bandet synkar rätt med min klocka. Vid 5 km visade min klocka 4,2 när Jonatan kollade.
Men det är ”bara” att ta 5 km i taget och öka mer och mer. Jag ska se om jag kan få ytterligare en utomhusledsagare från Kommunen.        

Foto på påskägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *