6 november var det Finalloppet 2021 – på riktigt

Finalloppet har jag sprungit förut i olika tempo.  Hade nog förhoppning om ett bättre resultat än för tre år sedan då jag också sprang med Kjell. Det minns jag som fruktansvärt tröttsamt från start till mål. Med tanke på att jag sprungit så mycket det sista året hade jag hoppats på ett toppresultat. 😊.

Men tyvärr krockade tiden för loppet med lite trista familjeproblem och jag bestämde mig för att springa ändå. Mest för att rensa hjärnan. Så det var ett lopp där jag åter igen var betydligt starkare än för tre år sedan med 3 min bättre tid. Vi sprang ända in i mål och blev intervjuade av konferencieren.

En härlig känsla att springa och känna sig starkt i mål genom hela upploppet.

Vi var många från Motion & Idrott för Synskadade Göteborg som deltog i år, så det var också kul.

De som gick, fick några extra kilometer i benen då de tog in på fel stig!

Kjell och Denise med nummerlapp på magen och den gula tröjan med texten Blind på. Intervjuas av konferencieren vid målgången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *