Det går upp och det går ner

Efter ett par veckors ofrivilligt uppehåll från träningen tillsammans gav vi oss ut i regnet idag. 6,78 km blev det i 3 plusgrader och mycket regn…

Eftersom vi var osäkra på underlaget i Skatås valde vi att springa på asfalt på gång- och cykelbanan som leder ner mot St Sigfrids plan.
Det är en annan slags utmaning att springa tillsammans när det är en smal gångväg där vi båda inte hela tiden inte får plats bredvid varandra.
Det är snabbare trafik och med bilvägen bredvid försämras hörselintrycken. Det är trottoarkanter och andra hinder vi får se upp med jämfört med i skogen.

Det vi kan ta med oss från dagen är att i trafik korta bandet mellan oss för snabbare reaktion. Att asfalt är ett snabbare underlag fast det inte alltid känns så.
Att vi kan byta sida ibland så att löparen är den som är mest skyddad beroende på vilken sida som verkar ha flest hinder på vägen.

Trots att det bitvis kändes tungt idag och det regnade så mycket att vi inte tog några bilder eller filmade varken före eller efter, kändes det som alltid, riktigt skönt efteråt!

En bild med olika grå nyanser och en massa regndroppar

[smartcountdown deadline=”2021-09-11″ units=”days” layout_preset=”shortcode.xml” title_after_down=”Dagar kvar till Göteborgsvavet 2021!” /]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *