En aktiv Luciadag med träning

Lucia och ännu en aktiv dag.
Det hinner bli sent på kvällen innan jag kommer iväg och tränar och är klar med jobb framför datorn.
Men väl värt och som pensionär bestämmer jag ju själv över min tid.
Vi gjorde ett försök att åka skidor men snön var för mjuk och spåren lösa så det var svårt. 
Men ett spinningpass med Sofia och en halvtimme på löpbandet gjorde susen. Skopodden överraskade mig med att ligga på strax över 6 min per kilometer och ibland till och med strax över 5 min per kilometer i tempo. Dagens Snigelutmaning var snabbt avklarad.

Jag har namnsdag idag och fick blommor från Tommy!  

En bukett vita blommor med många gröna mindre blad på en röd duk på ett glasbord.
Ett par tomtar och vättar syns i bakgrunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *