Jobbförmiddag och träningseftermiddag är en perfekt kombination

Jag gick upp tidigt för att hinna med att logga in till en distansföreläsning som jag skulle hålla. När jag försökte starta upp mötet lade nätverket av. Till slut lyckades jag visa både en film och föreläsa om våld.
Efter en sådan förmiddag är ett pass på löpbandet perfekt. Tommy ställde in löpbandshastigheten på åtta men ingen på gymmet kunde reda ut om det var hastighet eller tempo. Höll i alla fall den farten i dryga timmen. Tanken var att jag skulle jämföra iSmoothrunappen med Apple klockan. 

 Får kolla nästa gång och hålla farten länge.

 Foto: regnblöta nyutslagna rhododendron i krukor.

Tre krukor med röda rhododendronblommor som har börjat blomma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *