Morgonträning på gymmet och sedan styrde vi kosan till Lysekil

Morgonpass med fokus på att springa en längre sträcka på löpbandet på gymmet. Försökte med hjälp av några andra på gymmet att synka klockan med löpbandet. Hastigheten skulle var 7 km/h , men när jag hade sprungit vad jag trodde var 21 km visade klockan på 2,5 timme. Så antingen sprang jag långsammare eller så sprang jag en kortare sträcka.
Det blev två stycken uppförsbackar också. Jag höll ett lugnt tempo, så ytterligare 3 km hade nog inte varit några problem att tugga vidare på.
Jag stannade och gjorde ett par andningspauser på slutet.

Jag ville inte fresta på ryggen då den känns mer på löpbandet än när jag springer utomhus. När jag var klar kunde jag ta chansen, pensionär som jag är, att åka till Lysekil.

Foro:   Skymning över berget i Lysekil. 

Skymning över berget och två röda badenbadenstolar på en gräsmatta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *