Svårt med nya instruktörer på yogan så jag hoppade över den helt enkelt.

Idag hade vi en vikarie på yogan som jag inte inte känner till. Då blir det svårt för mig att veta vad som händer och vikarien kanske inte vet att jag behöver tydligare instruktioner. Därför fick Tommy sällskap på 2,5 kilometersrundan.
Vi sprang högervarv och efteråt satt jag i solen och jobbade lite med datorn tills showdownspelat, som vi har varje torsdag i stugan, började .
Det kändes bra inför politikermötet på kvällen.

Foto: här sitter jag utanför MIS- stugan i solen med min dator.

På picknickbänken utanför en brun stuga med en dator på bordet och en gul tröja med texten blind på i svart och svarta korta löpartight. Den vita käppen ligger på bänken och en rosalila vattenflaska står på bordet bredvid datorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *