1 mars En ny löpguide

Viktor, som är ny som löpguide, har erbjudit sig att springa Mjörnmilen med mig. Vi tog varvet runt Tjärnen igen för att testa. Det blev tydligt för mig hur beroende jag är av att veta var jag är och vart jag skall. Hade på V&M appen för att få lite hållpunkter längs vägen men vi har  inte zoner överallt där vi sprang.
Under löptekniken igår hjälpte det  jättemycket att ledaren Emma satt vid picknickbordet och tjoade. Då hörde jag var målet var och kunde fokusera på att nå dit.

Viktor var otroligt duktig på syntolkning av allt vi sprang förbi. Typ ”ett par på en bänk en har krycka” alla barnvagnar etc. Vi fick bara tvärstanna för en cykel. Men det vet jag ju att det inte hjälper hur mycket guiden pekar och viftar för att visa på vilken sida vi vill att de ska cykla. Det märks också att han är van coach, för han gav feedback hela tiden.

Idag fick jag  klartecken att jag har fått startplats i New York maraton. Så nu är det dags att räkna ner igen till det är dags för start 5 november!

Foto på viktor och mig  

Denise och Viktor i gula västar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *