10 februari En heldag med aktiviteter

Jag kom iväg lite senare än jag tänkt till gymmet för att springa i 4 timmar som jag hade planerat. Det blev 3,5 timme. Men sprang 15 km i 8 km/h.  Jag blandade gång med löpning med allt kortare intervall eftersom knät vek sig. Tröttnade vid 23 km. Men andning och ben kunde kört längre.

Jonatan min löptränare, kom förbi och tyckte det såg bra ut. Men det var precis i början. Han var något förvånad över att jag fortfarande var kvar på löpbandet när han kom tillbaks efter en lång stund 🙂 Sedan blev den en dusch och snabbt iväg till en manifestation på Götaplatsen och efter det såg jag filmen ”Sockerexprimentet”.

Foto från Manifestationen ”stoppa mäns våld mot kvinnor” 

Flertalet personer på en trappa med banderoller och plakat med texten Stoppa mäns våld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *