10 januari Två gånger Martin

Martin x 2

Med viss bävan närmade jag mig gymmet efter tre dagars stillasittande. Mitt favolöpband var ledigt så det avgjorde saken, alltså intervallpasset som Martin M har spelat in och inte snabbt i x km. På det bandet kan jag ställa in tempot med snabbknappar. I alla fall upp till hastighet 9 km/h. Startade  uppvärmning hastighet 8 km/h, bryggan 9 km/h 4×70 på 10 km/h, 4×45 11km/h och 6×30 på 12 km/h. Svårt att avgöra helt, försöker trycka sakta men tappar lätt räkningen. Oavsett, snittpulsen låg på 150. Benen och andningen fungerade perfekt så jag körde ytterligare ett varv på hans inspelade pass. Ungefär i samma tempo som innan men klart tröttare.
Jag kände mig i toppform så vilan på några dagar kanske var bra.  Ska komma in i rutiner med lite styrka på morgonen och yoga på kvällen. Väldigt lugnt på gymmet till skillnad från förra gången.
Det är väldigt tröttande för mig när många springer och det blir mycket ljud runt omkring.

     

14 personer sitter i tre rader på ett parkettgolv. Det är äldre, yngre och små barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *