13 januari Morgonpass med skur

Vi kom iväg före åtta på morgonen och hade planer på att springa två varv på ”Åttan”. Vi tog en omväg runt en toa med tillhörande besök så det slutade med ca 17 km på ungefär samma tempo som sist, drygt 9.1 minuter/kilometer. Var väldigt trött i benen och sprang inte ens 10 km utan att stanna. Det var 5 grader ute och lite kallt med ösregnet men annars  skönt och lätt att andas.  Ska testa vilodagar  mellan löpardagar. Det gick ju så väldigt bra trots tre dagars uppehåll på tisdagens pass. Jag har pratat med Jonathan på Hela hälsan. Han erbjuder ett gratis löpträningspass så tänkte kolla om jag kan boka intervallpass där och be honom kolla hur jag springer och kanske möjligheter att få ett  löpband anpassat?!
Har  frågat i min Facebookgrupp om någon har tips på hur en kan springa på löpband när en inte ser. Men det enda som kom upp var att springa på stället. Det gjorde jag en del förr men lätt att springa på möbler…

Foto på regnet ute på min uteplats   

Ett rött flerbostadshus i tegel sett från en balkong med julbelysning virat runt räcket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *