11 januari Tröttare och längre

Jag hade tänkt testa ett seniorpass ”styrka och rörlighet” med Kristin, min massör, men det var fullbokat.
Det fick bli löpbandet istället. Idag var det ett  betydligt tröttare löppass.
Kändes tungt rakt igenom.  Hastighet 9 km/h kändes dubbelt så snabbt som igår. Jag sprang på den hastigheten en stund och sänkte till 8 km/h under ca 1,5 km och sedan öka upp till 9 km/h under 5 km. Fortsatte till jag harde nått en mil och sedan gick jag en stund. Det var verkligen skillnad från gårdagen.

Foto på mig vid Poseidon, kroppen kändes lika tung som hans kopparkropp idag.

Denise står med sin käpp i handen i snön framför fontänen Poseidon på Götaplatsen. Ett par granar ligger ned på marken bakom henne och och par granar står upp. Alla har julgransbelysning virad runt sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *