12 december I all hast blev det ett spinningpass

Jag letade efter mitt röda glitterlinne och en spinningsko som verkade vara borta. Jag kastade mig in till spinningen på gymmet och upptäckte, när jag skulle checka in tio min innan passets start, att jag tagit fel på nyckelfodralet och en påse Fishermans friend. Så jag hade hög puls redan innan start. Jag glömde att hänga upp handduken på styret och fick ta upp den i en minipaus tillsammans med jordbubbssaft som var allt jag hade med i påsen.

Jag försökte andas kortare och grundare och mer naturligt, som Anette tipsade om, och det blir så av sig självt när farten och andningen ökar. Som vanligt var jag helt slut efteråt så jag vilade lite och tog det lugnt innan jag begav mig hem.

Bilden är från helgens pepparkaksbak, med barnen i Köpenhamn.

Denise i en orange t-shirt med text på ryggen står med ryggen mot kameran. En pojke lutar sig mot en diskbänk och håller upp en degklump i sin hand. En annan pojke står rakt upp och ned och ler mot kameran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *