17 december Före julmingel

Stack över till gymmet när alla förberedelser inför kvällens julmingel var klara!
Hade inte så stora förväntningar på ett löppass, med tanke på att vi åt julbord på Marstrands havshotell på fredagen.  Bestämde i alla fall att springa minst 4 km på 8 km/h. Det kändes lätt att springa och till min förvåning, var det fortfarande lätt vid 5 km men då började mitt knä småvärka.  Jag blev mest irriterad då jag flyttat målet till en timme utan paus eller att sakta ned och gå och vill gärna kunna springa en mil utan att pausa. Var lite spänd på hur långt jag skulle kunna klara. Tyvärr  började benet vika sig och låsa sig så jag tappade balansen. Hoppet om att det skulle bli bättre fick stå tillbaka vid 7 km. Men jag hade ork kvar till ytterligare några kilometer. Snittempo blev 7,33 och det är jag helt nöjd med. Men målet 1 mil, finns ju kvar.

Foto på  nybakt vörtbröd  dekorerat med hjärtan och stjärnor 

Två vörtbröd på en skärbräda. Bröden är dekorerade med stjärnor och hjärtan som ligger ovanpå brödet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *