14 februari Förberedelser inför föreläsning på plats i Ronneby

Idag gick punktskrivaren varm när jag printade ut stödord för alla nya powerpointbilder till föreläsningen jag ska ha i Ronneby i veckan.
Efter det blev det en oplanerad PT klass pga ändring av tiden.

Idag lärde jag mig nya funktioner på löpbandet. Om jag trycker på 7an blir det hastighet 7 km/h men för att komma upp i 11 km/h måste jag trycka på tre knappar, 1-1-0 för att få hastighet 11,0 km/h.  Alltså perfekt att ta 111 ! På ett förinställt program finns 5 km och valfri hastighet. Här finns också ett alpint program som växlar i hastighet och lutning efter ett visst mönster. Jonatan gav mig en intevall/övning där jag springer 5 km vilar i 15 min och springer ytterligare 5 km. Jag ska öka hastigheten för varje gång jag gör övningen. Han tycker att jag ska värma upp i  minst 15 min innan ett längre pass men helst alltid. Det kan göra att jag inte får bakslag i andningen. (Det rådet har jag fått även på vårdcentralen). Jonatan lägger upp ett förslag för mina pass med olika  aktiviteter. Vad gäller vila är det något jag måste lista ut själv. Men jag vill nog inte vila varannan dag. Efter vår PT-tid, testade jag Alpintprogrammetoch då anger jag maxhastighet. Jag testade 9 km/h  men fick höja för annars fick jag gå så sakta. Testade också 11,1 som max men hann inte fullfölja. Kan vara bra träning då den är förinställd på 20 min. Det finns också random hill men där var många förinställningar som ev blir svåra att hålla i huvudet. Men den låter kul.

Foto: Min punktskrivare med en glashuv på som dämpar ljudet.         

En stor ca 70 cm hög punktskrivare på ett golv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *