2 december Innan öl och pizza i Köpenhamn

Tog ett 2 timmars pass på löpbandet på gymmet. Körde på i 9 km/h med pauser där jag gick på bandet. Blir trött i kroppen, bandet känns tyngre att springa på än utomhus. Det kan vara att jag blir trött i axlarna trots att jag byter ställning för armarna hela  tiden.
Hamnade på 8 min/km i snitttempo. Jag var väldigt trött så det känns långt ifrån att kunna klara av att springa ett marathon på sex timmar.

En massa minuskalorier blev det i alla fall och gott med ett pubbesök när vi kom fram till Köpenhamn.

Foto från Göteborgs Central, en luftballong hänger från taket med tomtar som klättrar och klänger på den.

En röd och grön luftballong med en tomte i och en grangirlang med ljus runt om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *