4 december Efter Luciafirande och hemkomst från Köpenhamn

Tillbaks hemma igen. Idag blev det ett Martins inspelade intervallpass.

Tog i och planerade att välja att springa 11 km/h när vi kom till 30 sek x 6 i hans intervallpass. För det körde jag nog på runt 9 km/h och ökade lite vid sista intervallen på 70 sekunder och 45 sekunder. Men då slutade programmet att fungera. Det gick inte att trycka på telefonen eller så kunde jag inte. Så det blev att starta om programmet från början eftersom jag inte kunde hitta om jag kunde spola fram.
Då startade jag på 9 km/h och tryckte mig vidare. Vid 30 sek intervallerna gick ia alla fall fötterna väldigt snabbt men jag hade tappat räkningen på trycken på piltangenterna uppåt och avslutade  med att springa i13 min på 8 km/h med ett snittempo på ca 7,35 .

Foto på barnkören i Svenska Kyrkan, med Albert som stjärngosse och Francis som tomtenisse.   

En pojke i tomtedräkt och en pojke i stjärngossedräkt tittar på något ovanför dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *