21 januari Folkteatern efter löppass

Tog mig samman eftersom jag vaknade tidigt trots sen utekväll. Provade  Jonathans intervall 3 x 3 min. Det gick förvånansvärt bra trots att 3 min kändes länge.
Jag testade att hålla i löpbandets handtag med en hand idag. Det är svårt att få till en bra rytm och koordination när jag springer. Jag ökade hastigheten från 9 km/h till  11km/h i sista intervallet. Blev nog totalt fyra intervaller då jag tyckte det var för lätt efter tre. Kan öka både längden och hastigheten provade att gå lite i vilan. Jag antar att det är ok.  Joggade i tempo runt åtta min/km i 20 min för att få in det där med att hålla med en hand. Nu hoppar jag över både medicin och kaffe innan löpning och det verkar vara ett bra koncept. Bra också med vilodag. Få kolla imorgon om det känns tyngre. Idag var benen inte tunga, gick ju enbart en  promenad med Marie och Panda igår på 2,5:an.

Senare träffade jag Marie och vi såg en timme av en öppen repetition på Folkteatern där de spelar Quasimodo. En inser vilket jobb det ligger bakom varje del i en pjäs.

Bild från Folkteaterns hemsida på Quasimodo.

En kvinna i en lång kappa och mössa står med ett lamm i koppel. Lammet har en skylt runt halsen med texten ”Alla ska vi dö”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *