22 januari Ännu ett långpass

Jag bestämde mig för att köra ett par timmar på löpbandet innan middag ute. Mest för att jag är i Köpenhamn nästa vecka. Jag hade ingen värk efter gårdagens pass och det  gick fint med andning och ben även idag.  Jag bestämde mig för att springa i en låg hastighet 7,5 km/h. Jag  startade med 2 min gång och spring 18 min. Jag körde i 2 tim 20 min på det sättet.  Mot slutet fick jag sänka hastigheten till 7 km/h. Ett par gånger tvärstoppade bandet när jag trasslade in mig i nödstoppbandet. Jag testade att hålla med en hand i taget hela passet. Det gick bra men är fortfarande jobbigt.      Glömde att ta med energi, mest för att testa olika typer så att kroppen vänjer sig.

Det blev : 15.26 km Löpband i 2:19:02, 9:07 min/km, sön, 22 jan.

Faktisk sämre tempo än när jag höll jämn fart i torsdags. Tog också tid att återstarta bandet. Det gick över förväntan fort mellan 20 min intervallerna.

Perfekt med middag på Olivia med italienskt mat och vin på kvällen efter passet. Den lilla koppen på bilden fick jag i present av Kim som också bjöd på middagen. Han ville också köpa nya springskor till mig och de som jag har stående på gymmet nu, har nog gjort sitt!

En chokladkaka och en vit espressomugg framför en mintgrön kruka med ett elektriskt värmeljus som är silverglittrigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *