28 januari Fys och tillbaka på löpbandet


Under veckan har jag varit i Köpenhamn och där blev det ett par träningspass med de övningar som jag fick av Jonathan. Speciellt utfallsövningen är tuff men även sidoplankan. Fiona har hantlar så jag körde även lite ”knäböj” och axlar.
Lördag på gymmet : Körde intervallet 3 x 3min med lika lång vila emellan. Det är enklast att lyssna på klockan som rapporter varje minut för att ha koll på längden på både intervall och vila.  Jag tog första intervallen i hastighet 10, ökade till 10,5 och sedan 11. Orkar faktiskt så långa intervall med lång vila mellan. Efter intervallerna var gjorda sprang jag några km i tempo runt åtta.     
På fredag var det ett lunchmöte med Susan från Fi-Funk. Längesedan vi sågs på grund av pandemin.
Fotot är från kvällens film som ingår i de fem filmer som är syntolkade under Göteborg Filmfestival. Passagerare i natten.   

Bild från Filmfestivalens webbsida för Passagerare i natten. En film av Mikhael Hers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *