24 februari Jonathans intervallpass


Idag testade jag pass nr1 i det träningsschema jag fått av Jonathan. Det var idag 4 x 4 min i maxfart med 3 min gång/lättjogg mellan. Jag startade med 3 min gång och 11,1 km/h i hastighet. Det var precis att jag orkade och de sista minuterna fick jag hålla i mig med bägge händerna på handtagen på löpbandet. Annars kan jag varva mellan höger och vänster hand och hålla i ett handtag i taget.

Tog en promenad/lätt jogg i 20 min med det på löpbandet förinställda ”Alpinpasset”.

På eftermiddagen gick jag och Tommy på stan, tog en öl och handlade ost och oliver i saluhallen. Sedan var det dags för AW  hemma med Haaks.

Foto på Tommy med Prosecon i högsta hugg   

Tommy gör tummen upp med ena handen och håller i en flaska prosecco i andra handen bredvid en palm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *