25 november Bland tomtar och kanske troll

Röda gardiner och dukar, nu är nästan allt adventspynt framplockat innan det var dags för en tur på löpbandet.

Idag  tryckte jag in knappen 9 km/h i hastighet och körde på. Målet var att springa 3 km utan att stanna. Tyckte inte att det var så snabbt och klockan visade mest runt 7,30 min/km. Gick ett par min och valde sedan 8 km/h under ytterligare 2 km och den sista kilometern på hastighet 9 km/h igen. Det blev inte så stor skillnad på klockan men väldig skillnad på farten på bandet tycker jag.

Efteråt blev det vin och räkor i MIS-stugan med väninnorna på kvällen var jag och Tommy barnvakt för Carl

Foto på Tommy och Carl i soffan.

Carl och Tommy sitter i soffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *