27 november 1:a Advent

Upp på löpbandet igen trots  gårdagens ölprovning och shuffleboardspel.

Valde att springa på löpbandet som är placerat under tv:n på gymmet för att testa om skillnaden i hastighet blev annorlunda. Det var den, men inte nämnvärt på klockan. Jag startade med att springa 2 km i 8 km/h. Tempot var mer åt 7,50 än 7 min/km.  Sedan bestämde jag mig för att springa 4 km i hastigheten 9 km/h. Men klockan visade runt 7:30 min/km.

Det gick inte att springa på i 4 km på den hastigheten så jag sänkte till 7 km/h som kändes som det knappt var styrfart. Jag fick trycka några gånger på pilknapparna för att hitta rätt nivå. På den sista kilometern valde jag 9 km/h igen och lyckades övertyga mig själv om att jag skulle överleva den farten. Tror tyvärr att klockan visar rätt tempo, men ska försöka få  någon att kolla. Oavsett är det så bra att ha ett fast tempo.

Foto på Marie, Panda  och mig med räk och bubbel i stugan i fredags! 

Denise, Marie och ledarhunden Panda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *