26 april Utomhusjogg med Jonatan

Jonatan ville se hur jag springer utomhus och därför bokade jag några pass med honom för att bli coachad.

Jag och Jonatan pratade lite om kommandon och att vi har bandet mellan oss och vad för info jag behöver under tiden vi springer eftersom han inte har gjort detta tidigare. Sedan gick vi mot Skatås. Vi började småjogga från uppfarten mot Apslätten och vidare mot Härlanda tjärn. När vi kom till en uppförsbacke startade 3 km rundan. Den rundan tog ca 19 min. Sedan skulle jag prova att öka steget (det har jag hört förr) och sedan sprang vi på. Jag var helt slut efter varv 2 som  gick på 17 ca. Sedan promenerade vi till vi blev kalla och sprang sedan i 7 minuterstempo tillbaka.

Foto från Stadsbibliotekets entré, där ledstråken döljs av mattor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *