3 maj PT-pass med Jonatan

Efter att ha pratat med Anette som avrådde mig från att göra ett maxpulstest, så hoppade vi över det.

Jonatan undrade vad mitt mål är inför New York marathon. Jag sa att det är att komma i mål, helst på ca 6 tim.
Vi kollade därför på lite tider och vilket tempo jag behöver ha. Vi pratade också om mat och min träningsapp. Jonatan menar att jag inte kan både träna och gå ner i vikt. Min tanke är att jag skulle springa snabbare om jag är lättare.

Angående att både Jonatan och Anette menar att kroppen inte verkar så  trött när jag springer men jag känner mig väldigt andfådd. Kanske behöver jag följa upp om  jag kan bli bättre. Så nu får jag jobba med astman och öka kaloriintaget och skita i vad vågen säger.

Följ upp astma medicin, eftersom jag är osäker på om den hjälper.

Med tanke på mitt blodtryck och puls tänker jag att jag springer i pulszon 2 oavsett tempo. 

Idag sprang jag 5 km på löpbandet och som vanligt stoppade det när klockan visade 4,3 km. Jag ökade tempot med jämna mellanrum.
När 5 km är uppnått saktar bandet ner till 6,5 km/h under 2 min. Så jag skulle kunna köra 5 km intervall 8 gånger. Nu känner jag mig taggad och kan ha kontroll antalet km.

Hemma igen köpte vi blommor till uteplatsen och en baden-badenstol till mig.

Foto på orange och gula blommor i en blomlåda.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *