5 mars Nya maskiner på gymmet

Jag trodde att jag hade bättre  kom-i-håg men när jag kom till gymmet så mindes jag inte riktigt i vilken ordning de maskiner jag testade på sist stod. Jag mindes bara att mina tre maskiner stod i rad efter en matta på vänster sida. Den första maskinen hittade jag inga handtag på, på den andra satt handtagen så brett att jag inte fattade hur jag skulle göra och sedan var det ”min” axelmaskin som jag känner till sedan tidigare.
Jag frågade en  ung man om den första maskinen som faktisk hade handtag där jag kunde göra ”latsdrag”. På den andra maskinen i ordningen var nog för bredrodden. Efter att jag tränat i maskinerna försökte jag få ordning på alla inställningar på löpbandet och programmet ”Random hill” och gick/sprang en dryg halvtimme.
Jag var på födelsedagsmiddag före passet så det kändes tungt att träna efter mat och tårta. Tommy hade dessutom fyllt på godissskålen och det är en daglig utmaning att inte äta upp allt.

Foto på svart metallskål med röd insida och smågodis med bland annat lakrits och skumbananer.

      

En godisskål med röd insida. I skålen ligger skumbananer, lakritsfiska och chokladskum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *