6 mars Spinning på högsta fart

Jag upplever att detta spinningpasset efter att instruktören har ändrat det, är lite tyngre. Det har ingen ”pauslåt” för återhämtning. Det flimrar vackert i rosa/gult/rött när jag blir som tröttast. Men det är ett omväxlande pass med många intervaller i olika positioner.

Jag har också fått en ny löparkontakt här i Göteborg som jag kan springa tillsammans med. Vi planerar att springa Premiärloppet tillsammans och det är fler ledsagare som har anmält att de vill springa med mig!

Idag när jag kom ut och skulle sätta mig på uteplatsen en stund i min stol under ullfällen så var allt snötäckt. Jag byggde en snölykta som jag satte ljus i senare på kvällen när det var mörkt.

Ett tänt ljus brinner i en liten ljuslykta av snö omgärdat av mörker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *