7 mars Tisdag och löpband

Det blev löpbandet  idag istället för Martins löpteknik ute i Skatås. Det var kallt och snöigt ute!
Valde att göra passet ”2 x 5 km” i hastihet 8 och köra igenom det passet tre gånger. Den sista gången gick enbart på pannben!
Det visar ju att jag kan bara jag har ett tydligt mål.
Det var många som sprang på löpband i salen i salen och det var ett väldigt klampande från alla löpband vilket gör det jobbigt att höra vad klockan säger.
Men jag testade mitt tålamod genom att  jag inte lyssnade på tiden. Löpbandet stannar av sig självt strax innan 5 km. Då går jag tills bandet slutar helt. Tog en paus i ca 10 min. Totalt sprang jag 15 km i 9 tempo men då gick jag lite under pausen. Snittet på tempot när jag  springer är knappt 8 för det mesta. Jag låg 13 procent av tiden i zon 5.
Foto från dagens ”8 mars” ölbryggning  

Denise står vid en stor metallcylinder som har en öppen lucka. Hon håller i en stor vit säck tillsammans med en kille i stickad mössa som har et stort skägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *