En dag med Vision & Motion-appen

Nu är det 1a juni och appen, som jag egentligen jobbat klart med, fortsätter att utvecklas.
Därför tog jag ny kontakt med testarna som vi har och så vi får testat av betaversionen i Testflight.
Testade en zon med Anette när vi var på väg över till mitt gym för att testa att synka min applewatch till att fungera med löpbandet. Jag sprang och Anette kollade att den hastighet och det tempot som löpbandet angav stämde någorulunda överens med klockan.
Jag lärde mig räkna tryck på fartknappen så att jag på ett ungefär vet vilken hastighet jag har ställt in löpbandet på och jag kan räkna ut vilket tempo det motsvarar.
Efter att det var klart stannade jag kvar och testade olika hastigheter och jöämförde med vad klockan sa.  
Jag testade också att hoppa av bandet och sedan på igen. Det känns alltid som att bandet går saktare efter att jag har stått vid sidan av bandet ett tag men det är nog jag som fått lite mer ork av en paus, för hastigheten har ju inte ändrats.

devies i duvblå text mot svart bakgrund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *