Yoga och löpning i kombination

Idag startade jag dagen på gymmet med yoga och löpning. Har avstått yogapass innan Varvet pga höften.
Men den höll fint både för yoga och löpning. Testade att springa i en halvtimme med samma tempo, ca 7.10 -7.35 min/km. Det är lätt att tappa räkningen när jag trycker på fartknappen.  Idag trodde jag att jag ställt in bandet så att jag sprang i 8.0 km/h och det stämde bra med den hastighet jag fick registrerat på klockan där jag hade 7,9 km/h. Kan ha tryckt lite snabbt på knappen för hastigheten och då hoppar den över ett snäpp.

Efter passet när jag kommit hem gjorde jag några inlägg på Facebook . Då använder jag min punktskriftdisplay för att skriva  in text till mobilen. Facebook fungerar knappt på datorn för min del så det undviker jag. Men Focus, som punktskriftstangentboerdet heter är enkelt och portabelt och det går mycket snabbare att skriva med jämfört med att hitta en bokstav i taget när jag enbart skriver på tangentbordet på skärmen.

Foto: på Focus 14.

Ett svart punktskrifsttangentbord med blå tangenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *