15 oktober Vita käppens dag

Efter en promenad med koll på det nya ledstråket som är lagt i området vblev det en tur till gymmet. Lite matt efter en intensiv ”Sicilienkväll” med sonen där vi provade mat och dryck tillsammans med våra reseminnen.
Jag har med stark saft för lite vila och tillskott av energi här och där.
Jag sprang i en timme med att hålla tempo. Efter en halvtimme testade jag att ha ca 6,5-7 i tempo. Högt tempo för mig men testade allt fler minuter innan jag hoppar av bandet och vilar på sidan. Sedan minskade jag hastigheten. Det ger mig träning att springa i ett tempo som känns väldigt snabbt på bandet
Fick med medeltempo för passet i statistiken och det blir ju inspirerande när det sjunker i tid.

Foto när jag testar ledstråket

Denise går med vit käpp längs ett ledstråk utomhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *